Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat fosta iubită în fața blocului, în...

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat fosta iubită în fața blocului, în plină zi

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus astăzi punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unui bărbat din Lupeni, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în dimineața zilei de 19 februarie 2023, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, în timp ce se aflau în municipiul Lupeni, la intrarea în scara blocului unde locuia efectiv persoana vătămată C.L.E.


– fosta concubină, inculpatul P.C.P. a înjunghiat-o cu cuțitul în spate, în zona toracelui stâng, pe persoana vătămată, pricinuindu-i leziuni (plagă înjunghiată torace posterior stâng, pneumohemotorax stâng evacuat (toracocenteză evacuatorie)) care necesită pentru vindecare 20-25 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații și i-au pus viața în primejdie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În aceeași zi, seara, procurorii au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, iar astăzi magistrații de la Tribunalul Hunedoara au decis arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.