Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţurile...

Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat că în urma lucrărilor planificate de Aquatim de conectare a unor conducte în ziua de marți, la intersecția Bulevardului Cetății cu strada Martir Petre Domășneanu, apa caldă şi apa rece hidrofor e întreruptă până la ora 19 la PT 47 și PT 48.


Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Cetății, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului și Burebista, în total 57 de branșamente.

Apa e întreruptă pe străzile Bulevardul Cetății, Horia, Balta Verde, Martir Petre Domășneanu, Mircea cel Bătrân și la Punctele Termice de pe străzile Amforei și Labirint. De asemenea, presiunea e redusă în toată zona, „se execută o conectare de conducte și se face trecerea de pe rețeaua veche pe cea nou instalată pe Bulevardul Cetății, tronsonul dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor”, se arată şi în anunţul Aquatim.

Altfel, pentru remedierea unor avarii, pe Calea Dorobanților, Bulevardul Regele Mihai I, strada Anton Seiler și în Giarmata, apa e întreruptă până la ora 15. Iar la Pustiniş presiunea e scăzută până la ora 12 pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie. De asemenea, din acelaşi motiv, mâine, între orele 9-12 presiunea e scăzută la Cenei, Vizejdia, Iecea Mică şi Hodoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.