Circulația, blocată pe autostrada Arad – Timișoara după ce două TIR-uri și...

Circulația, blocată pe autostrada Arad – Timișoara după ce două TIR-uri și o autoutilitară s-au ciocnit UPDATE Ce a stabilit Poliţia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Grav accident pe Autostrada A1 în această dimineaţă. Pompierii din Timiş au fost solicitaţi să intervină după ce două autocamioane şi o autoutilitară au intrat în coliziune la kilometrul 510, pe sensul de mers spre Timiţoara.

Alarma s-a dat la 7.06, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Pișchia cu o autospecială de stingere, împreună cu două autospeciale de descarcerare din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, două echipaje SMURD, cu un efectiv de 15 pompieri și o ambulanță SAJ în sprijin.

În tiruri şi în autoutilitară se aflau doar şoferii. În urma evenimentului un bărbat a suferit olitraumatisme la nivelul membrelor şi a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

UPDATE Polițiștii de la Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost sesizați la 7.15 cu privire la producerea accidentului rutier pe autostrada A1, sens de mers Orțișoara – Timișoara.


Ajunși la fața locului aceştia au constatat că o autobasculantă, condusă de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând doar pagube materiale. Ca urmare a evenimentului rutier, cele două benzi de deplasare au fost blocate, circulația desfășurându-se pe banda de urgență.

Ulterior, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a condus o autoutilitară pe banda de urgență, sens Oțisoara-Timișoara iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un autotren, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.