Ripensia a încheiat testele cu un succes în fața Ghirodei

Ripensia a încheiat testele cu un succes în fața Ghirodei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Ghiroda și Giarmata Vii / Facebook

Ripensia a încheiat în ton pozitiv amicalele iernii, cu un succes, scor 2-1, pe ”Electrica”, cu una dintre trupele timișene bune ale Ligii 3 – CSC Ghiroda. Pentru divizionara secundă a marcat Morariu și Moraru, în timp ce oaspeții au redus din diferență prin Bădăuță.

Trei victorii și trei înfrângeri au înregisrat roș-galbenii în amicalele iernii cu noua redută întinerită. Meciul de azi, stabilit inițial pe terenul din Plopi a fost mutat pe arena de la Gara Mică, acolo unde ”Ripi” va înfrunta sâmbăta viitoare, de la 11, Dejul, în campionat.

Timișorenii au deschis scorul azi, devreme, prin Morariu (min.


6), cu un șut de la 16 metri. Peste 18 minute nou sositul Moraru a făcut 2-0 cu un șut din marginea careului. La reluare au punctat și vizitatorii, prin Bădăuță, cu capul din 14 metri, în urma unui corner executat de Schinteie.

Ripensia: I. Rus – Zamfirescu (82, Șiuiu), Vidrăsan (82, Baeram), Gladun, Lungu – Stoi, Nistor (65, Cracea) – Moraru (65, Bobocea), Morariu (82, R. Ciurel), D. Ciurel (46, Ardeiu) – Sofran. Antrenor: Iulian Muntean.

CSC Ghiroda: Ciocan – Vasluian, Stupu, Hecsko, Velcan – Schinteie, Făgărășanu, Coroiu – Mancaș, Bădăuță, Mura. Au mai intrat: Mosoarcă – Micșa, Garștea, Bîrlovean, Ehling, Ad. Ilie și Precup. Antrenor: Sorin Bălu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.