Lucrările artiștilor din filiala UAP Timișoara, în expoziție la Helios

Lucrările artiștilor din filiala UAP Timișoara, în expoziție la Helios

0
DISTRIBUIȚI

„Prezențe artistice semnificative din atelierele UAP filiala Timișoara” se intitulează expoziția propusă de artiștii timișoreni care crează în cele 43 de ateliere aflate în formă contractuală cu municipalitatea.

„Aici își desfașoară cercetarea și creația artistică peste 53 de artiști vizuali: pictori, sculptori, graficieni, ceramiști, textiliști, restauratori, designeri, multimedia, care prin operele lor pun în valoare cultura vizuală contemporană a orașului. Dorim ca prin demersul plastic pe care îl propunem în aceste zile să arătăm publicului o mică parte din creația acestor artiști, creatori care asigură vizibilitatea culturală timișoreană la nivel național și internațional” spune Daniela Constantin, președintele UAP – filiala Timișoara.

Aceste ateliere se află în folosința filialei timișorene a UAP de peste 45 de ani, timp în care membrii filialei, personalități ale scenei artistice românești, au avut o prestație artistică neîntreruptă și, alături de alți artiști din țară și străinătate, au expus în galeria de artă „Helios”, aflată în folosința uniunii artiștilor timișoreni din 1967.

Vernisajul expoziției, ai cărei curatori dunt Daniela Constantin și Adriana Lucaciu,  va avea loc miercuri, 15 martie, între orele 18:00 – 20:00, la galeria de artă „Helios”.


Expoziția va rămâne deschisă până în 24 martie și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.