Ordin de protecție după ce un bărbat și-a atacat soția cu un...

Ordin de protecție după ce un bărbat și-a atacat soția cu un cuțit

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din comuna Peștișul Mic (județul Hunedoara), după ce acest și-a atacat soția.

„În data de 27 martie 2023, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către personalul UPU Hunedoara, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 de ani, care a afirmat că a fost victima unei agresiuni fizice.


Ca urmare cercetărilor, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hunedoara au stabilit faptul că la data de 26 martie 2023, în jurul orei 23:00, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal din comuna Peștișul Mic, între femeie și soțul acesteia, în vârstă de 64 de ani, a avut loc un conflict verbal în urma căruia bărbatul lovit-o cu picioarele, apoi a lovit-o cu un cuțit, provocându-i leziuni în zona palmei drepte”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.