SCM Timișoara a rupt șirul negativ și a câștigat primul duel din...

SCM Timișoara a rupt șirul negativ și a câștigat primul duel din Top 10. ”Leii” au învins Sibiul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

Seria de eșecuri din Grupa 1-10 a fost întreruptă de ”Leii din Banat” în această seară, cu un adversar de top. SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a trecut la pas de CSU Sibiu, scor 92-79, într-un joc pe care l-au controlat.

După cinci înfrângeri consecutive, baschetbaliștii alb-violeți s-au mobilizat și s-au impus azi, oarecum neașteptat, în fața ardelenilor.


Poate a priit și schimbarea zilei de disputare și venirea acestui joc mai devreme, în condițiile în care miecuri, la ora 18.30, sala ”Constantin Jude” va fi ocupată cu voleiul de înaltă ținută. Prin final Challenge Cup dintre CSM Lugoj și Chieri (0-3 în tur).

Cert e că timișorenii au câștigat trei sferturi din patru. Și cel pierdut a fost ultimul, la limită. După 19-17 în urma primei ”pătrimi”, ”leii” au intrat cu zece puncte avantaj la pauză: 49-39. Nu a fost un simplu foc de paie în prima parte, căci după al treilea sfert ecartul s-a mărit. Ultima bucată de meci s-a reluat de la 71-57 iar sibienii au fost ”ținuți” constant la distanță de amfitrioni.

Cel mai bun marcator al partidei a fost coșgheterul gazdelor din acest sezon – sârbul Ilija Djokovic, cu 25 de puncte, urmat între coechipieri de Mirkovic 21 pt., Gajic 17, Kesar 10, Năsturescu 7, E. Petrescu 4, McClellan 4, Strong 2, Lazar 2. De la oaspeți, principalul realizator a fost Gaston Whelan, cu 21 de puncte.

”Leii” urcă ușor în clasament prin acest al patrulea succes contorizat în Top 10, depășind Constanța, noua ”lanternă” a grupei 1-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.