Formația timișoreană Weeping Assault a lansat primul videoclip din istoria trupei

Formația timișoreană Weeping Assault a lansat primul videoclip din istoria trupei

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Weeping Assault a lansat primul videoclip din carieră.

„Piesa “WWIII” este prima melodie lansata de pe albumul nostru de debut, fiind piesa de bază a acestui album, deoarece a fost prima compusă, stabilind tematica albumului. Am ales să lansăm piesa alături de un videclip pentru a transmite si vizual mesajul piesei si pentru că prinde mai bine la public. Videoclipul a fost filmat pe holurile clădirii unde se află și sala noastră de repetiții. Am ales aceastaă locație pentru că se potrivea cu tematica piesei, clădirea arătând ca o ruină, fiind decorul perfect. Dorim să îi mulțumim lui Sorin Mocan pentru implicare si munca depusă, deoarece fără contribuția lui videoclipul nu ar fi fost posibil, dar și lui Adrian Ulmeanu pentru partea de recording și mix&master.


În ceea ce privește albumul nostru de debut, partea de recording este gata, iar acum se lucrează la mix&master, urmând să fie lansat la inceputul verii“, spun membrii trupei timișorene.

Cei patru membri ai trupei Weeping Assault sunt: Bucur Denis (Vocals/Lead guitar), Ramneantu Vlad (Rhythm guitar), Jakabhazi Christian (Bass guitar) și Botizan Luca (Drums). Trupa a luat naștere în 2021, iar primul single, „Symphony From Hell”, a fost lansat în ianuarie 2022, urmat în aprilie de „Horrible Memories”. De la prima lor apariție pe scenă, în iunie 2022, într-un Battle of the Bands, trupa a cântat alături de Syn Ze Sase Tri, Imund, Diluvian Collapse și alte formații. Cel mai recent recital al tinerilor muzicieni a avut loc joi seara la Manufactura.

„Am avut un concert foarte reușit și vrem să le mulțumim celor care au venit în nnumăr atât de mare la recitalul nostru. Dorim să le mulțumim organizatorilor Axa Valaha Productions și Ella D Kay pentru că n- au oferit oportunitatea de a cânta alături de de Exorcizphobia“, au mai precizat membrii formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.