Politehnica Femina, fără greşeală. Alb-violetele îşi păstrează avansul după succesul cu Vasas

Politehnica Femina, fără greşeală. Alb-violetele îşi păstrează avansul după succesul cu Vasas

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook (arhivă)

Politehnica Timişoara a mai făcut un pas spre titlul naţional la feminin. Alb-violetele s-au impus fără probleme, în ciuda vremii, pe „Ştiinţa”, scor 6-0, în faţa celor de la Vasas Femina Odorhei.

Bănăţencele păstrează avansul faţă de campioana „U” Cluj, care s-a impus la limită la Comloşu Mare, scor 1-0, cu Banat Girls, mai devreme.

Timişorencele au deschis scorul în meciul televizat de azi după 15 minute prin reuşita Andei Jivan.


Bianca Ienovan a majorat scorul, păstrându-şi calmul în faţa portăriţei oaspete cu o finalizare la colţul scurt, apoi Antonia Burtea a stabili scorul pauzei, 3-0.

Tot trei reuşite şi toate în dreptul gazdelor, au fost înregistrate şi în repriza a doua. De această dată golurile au venit de la Clara Roşu (2) şi Nikoleta Kurja. O reuşită a venit în urma unui penalty obţinute de căpitanul Teo Meluţă, care trimisese în bara laterală înainte să fie busculată în careu de

Roşu – Meluţă (cpt.), Bratu, Corneil, Ancăş, Sucilă, Mirea, C. Roşu, Jivan, Cakovic şi Ienovan au fost trimise în teren din primul minute de către managerul Mirel Albon. Poli are acum 45 de puncte, păstrându-şi avansul de şase puncte în faţa clujencelor de la „U”. Pe 23 aprilie (ora 13, televizat pe Pro Arena) la Iclod e programat derby-ul elitei feminine dintre ardelence şi bănăţence.

Până atunci, pentru Politehnica Femina urmează o nouă deplasare la Giurgiu pentru un duel cu Carmen Bucureşti, de această dată în sferturile Cupei, pe 14 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.