Razie a polițiștilor în mai multe localități din Timiș. Peste 60 de...

Razie a polițiștilor în mai multe localități din Timiș. Peste 60 de sancțiuni aplicate

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare împreună cu cei ai Serviciului Rutier și Grupei Canine din cadrul IPJ Timiș au organizat sâmbătă, în intervalul orar 16:00 – 24:00, o acțiune cu efective mărite în zona de competență, care a avut drept scop „asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea vizibilității și autorității polițienești, precum și prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională”.

Acțiunea a vizat desfășurarea de verificări în localitățile Sânnicolau Mare, Cenad, Saravale, Sânpetru Mare, Periam, Lenauheim, Gottlob, Teremia Mare, Tomnatic, Comloșu Mare, Dudeștii Vechi și Variaș.

Au fost verificate 22 de societăți comerciale, legitimate 235 de persoane și controlate 180 de autovehicule, fiind efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest și două testări cu aparatul drugtest.

De asemenea, au fost verificați 16 deținători de arme, nefiind constatate nereguli.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 63 de sancțiuni în valoare de 30.275 de lei.

Dintre acestea, 56 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.


195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere, două sancțiuni conform Legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, două sancțiuni conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor și două sancțiuni conform Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Polițiștii au constatat două infracțiuni, au retras patru certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării trei permise de conducere.

Totodată, au fost acționate șase butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

Polițiștii precizează că vor continua activitățile de verificare și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.