Bordeluri de lux, „călcate” de DIICOT Timișoara în cadrul unei ample operațiuni...

Bordeluri de lux, „călcate” de DIICOT Timișoara în cadrul unei ample operațiuni UPDATE 1 Ce „bonus” primeau clienții

2
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT, Poliția Română și Poliția de Frontieră, cu sprijinul Jandarmeriei Române, au declanșat, în această dimineață, o amplă operațiune – se efectuează 58 de acțiuni operative – pentru destructurarea unor grupuri infracționale organizate, specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, trafic de persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile și criminalitatea informatică.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, procurorii DIICOT împreună cu polițiștii vor pune în executare un număr de peste 300 de mandate de percheziție domiciliară și aproximativ 300 de mandate de aducere.

DIICOT Timișoara a descins, în această dimineață, la două locații din Arad și Tudor Vladimirescu unde funcționează două saloane de masaj.


În realitate, susțin anchetatorii, cele 12 angajate erau prostituate, care ofereau servicii sexuale contra cost – 100 euro pentru 45 de minute. Printre clienți se află și persoane extrem de cunoscute din România. Conform primelor informații, sunt vizate de anchetă zece persoane fizice și patru firme, care ar fi format un grup infracțional organizat.

Perchezițiile sunt în plină desfășurare, urmând ca suspecții să fie aduși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 DIICOT a anunțat că „în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente”.

2 COMENTARII

  1. bine ca mergeti la arad Diicot timisoara, dar la salonul bianco masaj din timisoara unde este 200lei tragerea cu fetele?? acolo are sustinere patronul si nu intrati peste el???stie tot orasul ca la boxi se practica prostitutia de ani de zile

  2. Normal,Timisoara are 20 Masaje erotice,reglări de conturi ale procurorului DIICOT,probabil vrea sa șteargă urme.Prieteni la nevoie se cunosc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.