O nouă ediție a Festivalului de Teatru Nou de la Arad, după...

O nouă ediție a Festivalului de Teatru Nou de la Arad, după trei ani de pauză. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI

După o întrerupere de trei ani, teatrul clasic arădean „Ioan Slavici” reia Festivalul Internațional de Teatru Nou, care va avea loc între 24 și 28 mai. Cea de-a VIII-a ediție a acestuia reunește 12 spectacole ale teatrelor din Constanța, Satu Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, București și Skopje.

Festivalul debutează cu spectacolele „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, pus în scenă de Teatrul de Stat Constanța, și „Nuntă în Oaș”, de Anca Munteanu, montat de Teatrul de Nord Satu Mare, iar în ziua următoare, imPerfect Dancers Company aduce în fața publicului „Romeo & Juliet: the Final Hours” iar teatrul „Regina Maria” din Oradea prezintă „Fiul” de Florian Zeller.


În 26 mai sunt programate spectacolele „Întoarcerea” de Laurențiu Blaga, al Teatrului Național Târgu Mureș și (In)Corect de Leta Popescu, un spectacol cu publicul pe scenă al Reactorului de Creație și Experiment din Cluj-Napoca, iar în 27 mai, „Disco ʹ89: Cele 7 morți ale Mihaelei Runceanu” de Catinca Drăgănescu, montat de Teatrul Apollo 111-Asociația Culturală Kepler 325B, „Act(o)ReSses”, un performance cu publicul pe scenă adus de Artopia din Skopje și „Fete și băieți” de Dennis Kelly, prezentat de Teatrul Act București. Festivalul se încheie cu cele trei episoade din „Trilogia Minelor” de Csaba Székely – Flori, Beznă și Apă, spectacol adus la Arad de Teatrul Dramaturgilor Români.

Biletele pentru spectacolele acestei ediții a festivalului internațional au fost deja puse în vânzare și pot fi cumpărate de la casieria teatrului sau online, pe www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.