„Pescărușul”, spectacol pus în scenă de o trupă din Danemarca, la Festivalul...

„Pescărușul”, spectacol pus în scenă de o trupă din Danemarca, la Festivalul TESZT din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ultimele zile ale festivalului euroregional TESZT, organizat de teatrul maghiar timișorean, o ediție care face parte din programul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023, aduc în fața publicului două reprezentații inedite ale spectacolului „Pescărușul”, pus în scenă de Det Flyvende Teater din Danemarca în colaborare cu DOO – IT, care vor avea la aeroportul Cioca în 27 și 28 mai, de la ora 16:00.

Festivalul oferă transport spectatorilor care au cumpărat bilete, din stația de lângă spitalul militar – Piața 700, cu plecare la ora 15:30, la aerodromul Cioca și retur, pentru ambele reprezentații.


Spectacolul este o adaptare a textului de Anton Cehov, cu acțiunea care se petrece în lumea de azi, pe un text de Giuseppe L. Bonifati, care semnează și regia spectacolului, și Linda Sugataghy, iar muzica originală îi aparține lui Claudio Passilongo. Din distribuție fac parte actorii Johanna Valle, Fanny Paananen, Julius Chavez și Emil Houlind. Spectacolul este interpretat în limba engleză, cu supratitrare în maghiară și română.

Artiștii trupei Det Flyvende Teater  și regizorul Giuseppe L. Bonifati susțin astăzi,  24 mai, un atelier de intervenții urbane Zentai pentru studenți, voluntari și actorii Teatrului Maghiar, la Casa Maghiară, care se va sfârși cu o demonstrație în Piața Libertății, începând cu ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.