Ripensia și-a anunțat planurile pentru Liga 3. Decizii importante în conducerea roș-galbenilor

Ripensia și-a anunțat planurile pentru Liga 3. Decizii importante în conducerea roș-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia și-a încheiat perioada de „liniște” după retrogradarea în Liga 3 inclusiv cu un anunţ care era deja preconizat. Astfel, în fruntea clubului, atribuţiile de ordin sportiv şi administrativ au fost preluate de Erol Baeram, numit manager general după ce acesta ocupa unul dintre posturile de vicepreşedinte.

Mutarea confirmă pasul înapoi făcut de patronul-preşedinte Dumitru Mihu (care nu apare nici în imaginea publicată după decizii), deşi în comunicatul clubului nu se precizează nimic despre acesta, deoarece el rămâne în continuare implicat la Ripensia. Totuşi, de la 1 iunie (oarecum pe modelul Politehnicii cu Fane Pantilimon manager general) Baeram va lua principalele decizii în club deoarece „va prelua atribuțiunile de ordin sportiv și administrativ. În activitatea sa, el va colabora cu Antonio Bădescu, responsabil de formațiile noastre din Liga Elitelor, respectiv Iulian Prodana, coordonator al celorlalte grupe din cadrul Academiei Ripensia”.

Conform informaţiilor Iulian Muntean, foarte supărat la finele sezonului, rămâne pe loc ca antrenor al ripensiştilor(, el fiind de asemenea prezent în fotografie, n.r.


al doilea de la dreapta la stânga). „În ceea ce privește formația de seniori, intenționăm să abordăm sezonul 2023-2024 al Ligii 3 cu același staff tehnic. Legat de jucători, lucrăm în această perioadă la consolidarea lotului actual, scopul nostru fiind să păstrăm cea mai mare parte din efectivul cu care am încheiat stagiunea trecută din eșalonul secund. Totodată, intenționăm să completăm lotul cu fotbaliști experimentați de Liga 3, dar și cu jucători de acest nivel cu potențial de creștere”, se mai arată în anunţul deloc încurajator, dacă susţinătorii Ripensiei se aşteaptă la o promovare imediată.

Altfel, Ripensia se pare că nu a luat complet vacanţă, urmând să mai organizeze antrenamente până tocmai pe 15 iunie. Nici pauza nu va fi foarte mare, ţinând cont că Liga 3 începe târziu, undeva la finele lui august, roş-galbenii vor fi chemaţi din nou la treabă la începutul lui iulie: „După ce au primit o scurtă pauză la finalul campionatului, ripensiștii au fost integrați într-un program de patru antrenamente/săptămână, având în vedere perioada lungă care se va scurge până la primul meci oficial din ediția 2023/2024 a Ligii 3…”.

„Clubul nostru vă asigură pe dvs., fidelii noștri susținători, că în ciuda retrogradării în Liga 3, ne vom dedica dezvoltării și stabilității clubului, adaptându-ne la actualul context social și la realitățile infrastructurii sportive din orașul nostru. Suntem convinși că vom trece cu bine peste această etapă dificilă din punct de vedere al clasării sportive. Ripensia va reveni în prim-plan! Tempo, Ripi!”, se mai arată în comunicat.

Ripensia şi Politehnica au retrogradat „la braţ” de pe ultimele locuri ale grupelor de play-out ale Ligii 2. Alb-violeţii au luat „concediu” de miercurea trecută şi se vor reuni undeva la jumătatea lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.