Tânără prinsă după ce a furat o borsetă dintr-un bar. Cum s-a...

Tânără prinsă după ce a furat o borsetă dintr-un bar. Cum s-a dat de gol

0
DISTRIBUIȚI

O tânără care a sustras o borsetă dintr-un local a fost prinsă de polițiști după ce, deși a folosit un card găsit în borsetă pentru cumpărături, a mai și furat două pachete de țigări dintr-un magazin din Arad.

„În după-amiaza zilei de 11 mai, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, pe bulevardul Revoluției, o tânără de 19 ani, din Șiria, bănuită de săvârșirea de infracțiuni.


Din cercetări, s-a stabilit că cea în cauză, în cursul aceleiași zile, ar fi sustras o borsetă cu chei, acte și bani, dintr-un local din centrul municipiului. Tânăra ar fi utilizat un card bancar, din cele găsite în borseta sustrasă, pentru a achita contravaloarea unor bunuri, într-un magazin de pe bulevardul Revoluției. Împreună cu un alt tânăr, cea în cauză ar mai fi sustras două pachete de țigări, dintr-un alt magazin, și ar fi încercat să plătească, cu același card, alte cumpărături, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.250 de lei”, a transmis IPJ Arad.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt” și „efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.