Bărbat arestat preventiv după ce a furat două portofele într-un local din...

Bărbat arestat preventiv după ce a furat două portofele într-un local din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au reținut ieri un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni în Timișoara.

„La data de 9 iunie, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat în municipiul Timișoara un bărbat în vârstă de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 10 mai 2023, barbatul, în timp ce se afla în incinta unui local situat în Piața Victoriei, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unei femei în vârstă de 37 de ani, care conținea acte personale, carduri bancare și suma de 2.000 de lei, acesta folosind, ulterior, unul din carduri pentru a-și achiziționa diverse produse, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.


De asemenea, la data de 24 mai 2023, acesta, în timp ce se afla în incinta localului situat pe Splaiul Spiru Haret, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care conținea documente personale și o sumă de bani, cauzând un prejudiciul de aproximativ 500 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt si efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În cursul zilei de ieri, magistrații au dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.