Doi artiști cu limbaje de exprimare artistică diferite. Expoziție cu Valeriu Sepi...

Doi artiști cu limbaje de exprimare artistică diferite. Expoziție cu Valeriu Sepi și László Mátyás, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Valeriu Sepi

Vernisajul  expoziției bipersonale semnată de artiștii Valeriu Sepi și László Mátyás va avea loc marți, 4 iulie, de la ora 19, la sediul Art-Hoc din Timișoara, Piața Unirii nr. 6 (Casa cu Lei).

Expoziția poate fi vizitată până în 3 august , de miercuri până vineri 18:00 – 20:00, sâmbăta și duminică 16:00 – 18:00.

Această expoziție este un moment de celebrare a unei prietenii care a început prin și de dragul artei și a continuat timp de decenii și în plan personal. Doi artiști, două limbaje de exprimare artistică diferite, o relație de prietenie, o expoziție, un mesaj comun. Prin tehnici mixte si pe diferite tipuri de suport, de la hârtie manuală până la pânză, prin desen și prin pictură reiese ideea îngrădirii artistului și a limitelor sale de exprimare, dar și ceea a eliberării prin biruiță și muncă continuă.

Valeriu Sepi este născut la Reșița în 1945 și este un artist cunoscut și îndrăgit atât în sfera artelor vizuale, cât și în cea muzicală.


Cu o experiență artistică de peste 50 de ani, Valeriu Sepi a fost activ de-a lungul timpului în arii diverse precum design, pictură murală, inginerie, muzică, actorie și coregrafie. Este un artist cu o vastă activitate expozițională, atât în țară, cât și peste hotare. A fost profesor de desen în România, Germania, Singapore, Brazilia, Australia, Indonezia, Malaezia, Thailanda și Nepal, locuri unde lucrările sale se găsesc în muzee, galerii și colecții particulare. Actualmente este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Timișoara, oraș în care trăiește și lucrează.

László Mátyás este născut la Petroșani în 1967. A absolvit Academia de Artă din Cluj-Napoca în 1996. A înființat în 1997 „Studio Mathias Paper”, atelier de hârtie manuală și tipar. În prezent este doctorand la Universitatea de Artă și Design din Cluj. A participat la numeroase expoziții și ateliere de creație atât în țară la Deva, Petroșani, Cluj, Timișoara, Sf. Gheorghe, Tg. Mureș, cât și în străinătate la Szolnok, Budapesta, Sarajevo, Miskolc, New York și Dubai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.