O mașină a ajuns pe trotuar și a lovit doi pietoni, după...

O mașină a ajuns pe trotuar și a lovit doi pietoni, după ce șoferului i s-a făcut rău

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație, miercuri după-amiaza, pe strada 1 Decembroe 1918 din Petroșani. O mașină a ajuns pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.

„Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au stabilit că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, din cauze medicale, ar fi pierdut controlul direcției de mers urcând pe trotuar unde a acroșat și accidentat ușor, două persoane respectiv un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul București și un alt bărbat în vârstă de 62 de ani din orașul Petrila.


Victimele au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale sosite la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Hunedoara.

Conform procedurii, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.