Tentativă de omor în Timișoara: Persoană grav rănită într-un conflict violent

Tentativă de omor în Timișoara: Persoană grav rănită într-un conflict violent

0
DISTRIBUIȚI

Incident în Timișoara, unde o persoană a fost grav rănită. Într-o parcare de mașini a avut loc un conflict spontan în cadrul căruia agresorul a înjunghiat victima de două ori. Rănile suferite au pus în pericol viața victimei.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, vineri seara, aflându-se într-o parcare de autoturisme din municipiul Timișoara, pe fondul unui conflict spontan, L.E.C.


i-ar fi aplicat victimei două lovituri cu cuțitul la nivelul umărului stâng și hemitoracelui stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, presupunând intervenție chirurgicală de urgență.

Duminică, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.