Mesaje din partea muzicienilor timișoreni înaintea concertului de lansare a noului album...

Mesaje din partea muzicienilor timișoreni înaintea concertului de lansare a noului album Dincolo de Ziduri

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri lansează albumul „Antiteză” cu un concert special care va avea loc joi, 22 iunie, de la ora 20, la Casa Tineretului din Timișoara, urmând ca în deschidere să cânte Joel Benson Mixtapes. Înaintea acestei lansări, o serie de muzicieni timișoreni și nu numai au avut ocazia să asculte acest disc, cuvintele lor pentru membrii trupei DZD fiind la superlativ.

„«Antiteză» m-a impresionat în primul rând prin producție: are un sound foarte actual, modern, cu multe elemente de orchestrate (dar și orchestrale!) și produse foarte bine, Dar asta nu înseamnă că nu stă în picioare din punct de vedere compozițional, chiar dimpotrivă – are riff-uri foarte valide, e suficient de incisiv, dar poate fi și melodios sau visător. Are și un featuring, cel puțin neașteptat, ce a scos DZD din zona de comfort. Great work gașca DZD plus Cătălin Ivașcu“, spune Mihai Moldoveanu, basistul formației JazzyBIT despre acest disc.

„Nivelul calitativ al albumului «Antiteză» îl întâlnești la producții cu bugete mult mai ridicate ale unor trupe consacrate din vest, se simte munca serioasă.


Producție, execuție, texte atent alese, mix/mastering, toate sunt omogene și dau consistență, nu scapă aer pe niciunde ai căuta. M-a încântat faptul că aproape oricine se poate regăsi în texe, atât de atent sunt gândite. Am ascultat albumul de câteva ori. În studio, în mașină, când am făcut cardio cu căștile în urechi, pe telefon. Piesele mele prefarate sunt «Unde ești», «Sintetic», «Declar război», «Jos Masca». Să nu uit de intro „Coperta“ impecabil. Albumul, pe scurt, e «flawless victory»“, spune inginerul de sunet Alin Luculescu.

„Ceea ce am ascultat acum m-a liniștit deplin. Cea mai grozavă trupă de acest gen din România s-a născut la Timișoara și este fără discuție Dincolo de Ziduri. Despre Johnny Kui am cuvinte alese pe care el le știe prea bine. Bucuros să îi înmânez ștafeta, când va fi momentul. Este unul din preferații mei din noua generație, nu doar din România. Please keep the good work DDZ. La vremuri noi vin ei, cei tineri. Mesaj pentru cei din branșă: Ascultați cu mare aminte albumul și Its up to you dacă veți lua taurul de coarne și veți duce mai departe propria voastră creație mai sus decât au reușit acești minunați artiști. Ce bine e când există și așa ceva la noi“, spune chitaristul Horea Crișovan.

Biletele pentru concertul de lansare a albumului Antiteză cu Dincolo de Ziduri se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.