Circuitul Profesionist de Padel – Open I, la Timișoara în weekend

Circuitul Profesionist de Padel – Open I, la Timișoara în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara e din nou capitala padelului în weekend, cu ocazia etapei Open I din cadrul Circuitului Profesionist de Padel. La baza de la Dumbrăviţa sunt aşteptaţi zeci de sportivi profesionişti din toată ţara.

După etapele din Bucureşti și la Brașov, baza sportivă Padel Center Timișoara (Dumbrăvița, strada Praga nr. 6) va găzdui, în perioada 28–30 iulie, etapa lunii în cadrul Circuitului Profesionist de Padel – Open I, competiție sportivă la care s-au înscris cei mai bine cotați sportivi profesioniști din țară. Turneul reunește 65 de sportivi, între care și câte cinci echipe feminine, respectiv mixte, şi se va disputa pe patru niveluri de competențe, existând, de asemenea, o secțiune de mixt, alta de feminin și o categorie competițională pentru începători, la care sunt încurajați să participe cei mai noi fani ai acestui sport de rachetă.

Circuitul Profesionist de Padel – Open I Timișoara începe azi, de la ora 18.


Sâmbătă, meciurile se vor disputa în intervalul orar 9-20 iar duminică între orele 9-14 se vor disputa semifinalele și finalele. Totodată, duminică, în cadrul unei tombole, sportivii participanți au șansa de a câștiga câte o rachetă de padel Nox și Drop Shot, din partea sponsorilor competiției. Publicul dornic să vizioneze meciurile sau să descopere acest sport e binevenit, intrarea e gratuită.

Circuitul Profesionist de Padel e o etapă în drumul spre calificare la World Padel Tour, principala competiţie la nivel mondial. De anul viitor padelul se va regăsi în premieră și în cadrul Jocurilor Olimpice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.