Alin Nica, noi acuze la adresa Primăriei Timișoara pentru întârzierea lucrărilor la...

Alin Nica, noi acuze la adresa Primăriei Timișoara pentru întârzierea lucrărilor la drumul spre autostradă, prin Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

„Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița!”, acuză președintele Consiliului Județean Timiș într-o postare pe Facebook, referindu-se la șantierul care ar fi trebuit să înceapă pentru lărgirea la patru benzi a principalului drum care traversează localitatea învecinată Timișoarei.

„Am vrut să am încredere în Dominic Fritz atunci când a trimis echipa Primăriei Timișoara să predea stâlpii STPT ca să putem lucra pe DJ691, tronsonul Dumbrăvița.


Mi-a fost greu să cred Dominic Fritz își depășește orgoliul de politician și acceptă lucrarea Consiliului Județean Timiș pe «teritoriul USR» al primarului Bugarin, dar m-am gândit că totuși îi pasă de comunitate, de oamenii care pierd zeci de minute în traficul infernal din Dumbrăvița. Din păcate, în schimbul încrederii, partenerul nostru de proiect, Primăria Timișoara, ne oferă o țeapă. Nouă, constructorului Strabag, ADR-ului, cetățenilor care circulă pe DJ691. Deși oficial, de frica presei, Primăria a semnat predarea stâlpilor, în realitate, refuză, de aproape o lună de zile, să îi scoată de sub tensiune. Adică, practic, obstrucționează lucrările de pe șantier”, a scris Alin Nica.

Acesta amenință că va imputa Primăriei Timișoara orice eventuale pierderi financiare provocate de întârziere. „În această seară ar fi trebuit întrerupt curentul, dar s-a amânat din nou. Dacă, în cel mai scurt timp, primarul Fritz și echipa Primăriei Timișoara nu încetează acest joc sinistru și rău intenționat al amânărilor, Consiliul Județean Timiș va face uz de toate căile legale, să recupereze, de la Primăria Timișoara, prejudiciul creat și finanțarea europeană care se va pierde”, mai spune mesajul lui Nica.

Conform CJ Timiș, explicația oficială a municipalității este că momentan SMTT nu are capacitatea de a oferi transport alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.