Gabriel Torje s-a antrenat cu CSC Dumbrăviţa, dar a semnat cu o...

Gabriel Torje s-a antrenat cu CSC Dumbrăviţa, dar a semnat cu o altă echipă din Liga 2

1
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă (frf.ro)

Fostul internaţional a fost anunţat astăzi ca nouă achiziţie de către Concordia Chiajna. Ajuns la 33 de ani, Gabriel Torje s-a pregătit din postura de jucător liber de contract cu revelaţia timişeană CSC Dumbrăviţa, aflată tot în eşalonul secund, şi alb-verzii de lângă Timişoara aveau ceva speranţe, mici, ce-i drept, că îl vor putea înregimenta.

Torje a îmbrăcat echipamentul dumbrăviţenilor, dar a stat doar în tribune la jocul de campionat cu Viitorul Pandurii (scor 1-1), disputat la Ghiroda. După acel meci, antrenorul Cosmin Stan era realist şi spunea despre eventualul transfer al experimentatului mijlocaş, următoarele: „Torje doar se antrenează cu noi. Prin Zaluschi, a apelat la mine și m-a întrebat dacă se poate pregăti cu noi, iar eu am fost de acord. Sigur că mi l-aș dori, un jucător cu o grămadă de meciuri în naționala României. Dar să fim serioși! Probabil el își va găsi o echipă unde va primi un salariu mare”.

Salariul cerut de „Torjinho” pare să nu fi o fost problemă pentru Chiajna, grupare care vrea să revină în elită deşi a avut diverse probleme în ultima perioadă, inclusiv prin faptul că primarul Minea a fost trimis în judecată de DNA tocmai pentru finanţarea nelegală cu bani publici a clubului de fotbal în perioada 2007-2021.

În ultima perioadă cariera lui Gabi Torje a intrat într-un con de umbră.


El nu a mai fost selecţionat de ani buni la echipa naţională şi a evoluat ultima dată în eşalonul al doilea din Turcia, la Gençlerbirliği, unde a marcat două goluri în nouă partide în partea a doua a sezonului trecut. După o perioadă scurtă fără club, în această vară şi început de toamnă, Torje a ales să joace în alb-verde, dar culmea, la o altă formaţie „comunală”, cea lipită de capitală. Într-o altă perioadă fără club, fotbalistul timişorean s-a antrenat şi cu Ripensia, când roş-galbenii erau şi ei în „B”.

Chiajna e pe 8 în Liga 2, cu opt puncte, trei mai puţine decât Dumbrăviţa, care se află pe 5 (loc de play-off), dar care nu are drept de promovare din cauza formei de organizare.

„BUN VENIT, GABRIEL TORJE!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.
Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.
Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la Concordia Chiajna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.