Formația AXIS a lansat un videoclip cu femei provocatoare pentru o melodie...

Formația AXIS a lansat un videoclip cu femei provocatoare pentru o melodie inclusă în albumul „Electric Peace”

0
DISTRIBUIȚI

Formația AXIS a lansat un videoclip la piesa „Dazzling Woman“, melodie inclusă în cel de-al doilea material discografic numit „Electric Peace“, care a fost lansat în vara acestui an. Videoclipul filmat la HDV Studio Timișoara regizat de Ovidiu Dodo Moldovan îi prezintă pe membrii trupei acompaniați de patru reprezentante ale sexului frumos interpretate de Maryliss, Larisa Bunescu, Andreea Heigl și Andreea Munteanu și are o poveste incitantă care reflectă cât se poate de real versurile melodiei care abordează tema femeilor provocatoare și strălucitoare.

Cel de-al doilea disc al trupei a fost lansat prin propria casă de discuri „Electric Peace Records” și propune o abordare mai „heavy”, ce scoate trupa din tiparele „blues” în care a fost încadrată până în prezent.


Scris în România și Serbia, înregistrat în Cehia și mixat în Statele Unite ale Americii, cu influențe din Led Zeppelin, Black Sabbath sau Rival Sons, povestea și soundul noului album este cât se poate de interesantă.

AXIS a luat naștere după ce chitaristul Silviu Dan Iliescu a trecut granița peste Dunăre pentru a concerta în orășelul sârbesc Kladovo, unde i-a cunoscut pe Dejan Kotarčić (bass) și pe Ranko Varga (tobe), În toamna anului 2016, grupul imprimă primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului, iar doi ani mai târziu AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând, astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell. Discul de debut, „First Punch”, a fost lansat în același an, iar la sfârșitul anului trecut trupa a lansat online concertul susținut de în cadrul evenimentului Rock For Revolution, care a avut loc în data de 19 decembrie 2022, în Piața Victoriei din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.