Tânăr reținut pentru posesie de droguri, după ce s-a panicat la vederea...

Tânăr reținut pentru posesie de droguri, după ce s-a panicat la vederea polițiștilor și s-a dat singur de gol

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Deva este cercetat pentru deținere de droguri de risc după ce, la vederea unei patrule de poliție, în miez de noapte, a aruncat un plic care părea să conțină metamfetamină.

„La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 04:30, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au depistat în casa scării unui bloc din Deva un tânăr în vârstă de 21 ani, din Deva, care, la vederea agenților de poliție, a aruncat o cantitate de substanță solidă, transparentă, sub formă de cristal, ambalat în folie din plastic tip ziplock.


Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Deva, iar substanța respectivă a fost ridicată, în vederea continuării verificărilor”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, cercetările fiind preluate de polițiștii SCCO Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.