Un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei, pe...

Un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei, pe stradă UPDATE Decizia autorităţilor

0
DISTRIBUIȚI

Incident neobișnuit în această după-amiază, pe o stradă din Deva. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, care părea a fi beat sau drogat, a încercat să smulgă un copil de doi ani și jumătate din brațele mamei.

„Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale.


Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice”, a transmis IPJ Hunedoara.

Agresorul care urmează să fie internat la Spitalul de Psihiatrie Zam le-a spus polițiștilor că i s-a părut că micuțul din brațele tinerei de 24 de ani ar fi copilul său.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun.

UPDATE Tânărul de 29 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam, iar în urma probatoriului s-a dispus extinderea urmării penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, deoarece a rezultat faptul că acesta, după ce a luat minorul din brațele mamei sale, s-a îndepărtat de aceasta câțiva metri (fiind reținut de către persoanele aflate la fața locului, până cand a fost preluat de polițiști).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.