Bărbatul care a ucis o femeie de 70 de ani a jefuit-o...

Bărbatul care a ucis o femeie de 70 de ani a jefuit-o pe fiica acesteia cu câteva zile mai devreme

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care este suspectat că a ucis-o pe mama fostei sale iubite a tâlhărit-o pe femeia mai tânără cu câteva zile înainte de crimă.

„Cu privire la cel bănuit de comiterea infracțiunii de omor, în data de 4 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 și a reclamat faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă și i-a furat telefonul mobil.


La fața locului s-a deplasat patrula de intervenție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor. Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de polițiști pe o stradă din orașul Simeria, imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Simeria, pentru cercetări. În urma controlului corporal, toate bunurile menționate sustrase au fost găsite asupra sa. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni continuă activitățile investigative și îl caută în continuare pe bărbatul de 47 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.