CSC Dumbrăviţa, pe locul 3 în Liga 2 după victoria cu CSM...

CSC Dumbrăviţa, pe locul 3 în Liga 2 după victoria cu CSM Alexandria

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook (arhivă)

Alb-verzii au obţinut azi un nou succes în eşalonul secund. CSC Dumbrăviţa a învins-o pe nou promovata CSM Alexandria cu 2-0 (1-0), pe teren propriu, în etapa a X-a, şi a urcat, cel puţin temporar, pe podiumul Ligii 2.

Bănăţenii erau favoriţi, conform clasamentului, şi, după succesul de la Dej, au confirmat că se luptă chiar pentru primele şase locuri, chiar dacă nu au drept de promovare, precum Şelimbărul, aflat o poziţie mai sus acum.


Pauza competiţională a fost de bun augur pentru alb-verzi.

Micky Sofran a deschis scorul pentru gazde în minutul 43 după o acţiune personală. În partea a doua, în ciuda unor ocazii pentru ambele părţi, inclusiv una mare pentru ex-alb-violetul Gîdea, intrat pe parcurs la oaspeţi, tot amfitrionii au înscris. În minutul 78, Dragan Paulevici, care a început jocul ca rezervă, a înscris cu un şut din marginea careului.

În urma acestui rezultat, cel puţin pentru o zi, CSC Dumbrăviţa se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 18 puncte acumulate. Runda viitoare, alb-verzii joacă în deplasare cu CSC Şelimbăr, cealaltă formaţie comunală care se află în zona de vârf a clasamentului.

Tot azi, Reşiţa s-a împiedicat cu Tunariul pe teren propriu, scor 1-1, şi se află doar pe 16m cu 10 puncte. Corvinul joacă mâine, de la ora 11, acasă, cu Chindia, formaţie depunctată recent cu 2 puncte pentru datorii neachitate în timp util.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei, Gîsă, Zurbagiu (cpt.), Gladun – Ristin, Salhi, I. Tănase (79, Tismonar) – Sofran (63, Martinov), Plokhotnyuk (63, Paulevici), B. Nortey. Antrenor: Cosmin Stan

CSM Alexandria: Cristică – Al. Nicola, Cană (55, Gîdea), Perju, Vl. Georgescu – Împungerouă (55, Lupoaica), Mih. Stancu (64, Al. Mogoș), I. Voicu, G. Crețu (74, Iakabfi) – C. Neagu (cpt.), Simon (64, Dodoi). Antrenor: Alin Pînzaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.