Ziua Națională a Austriei se sărbătorește și la Cenad: concert special cu...

Ziua Națională a Austriei se sărbătorește și la Cenad: concert special cu mapping video

0
DISTRIBUIȚI
le_mol din Austria va susține un concert la Cenad

Asociația Culturală Pusta, Embargo Fest și FITT Timișoara organizează un eveniment inedit la Cenad, în cadrul căruia amatorii de artă vor avea parte de un concert susținut de proiectul austriac le_mol și un mapping video realizat de Claudia Virginia Dimoiu.

„Nu lăsam să treacă anul fără proiecții video și muzică contemporană în Cenad . Trupa „le_mol” împreuna cu Claudia Virginia Dimoiu artist vizual sunt invitații noștri din Viena și ne vor plimba printr-un spațiu audio-vizual unic.


Concertul la care va invităm este unul deosebit și datorită faptului că e și ziua naționala a Austriei. Muzica și arta vor face un pod între Viena și Cenad . Vă așteptăm, să ne lăsam delectați de muzica artiștilor vienezi“, spun organizatorii acestui eveniment.

Proiectul austriac le_mol are la activ patru materiale discografice și două EP-uri și abordează un rock instrumental undeva între post-rock zgomotos, artrock și peisaje sonore ambientale. Printr-o juxtapunere de titluri ciudate de melodii, precum și fotografii nostalgice-analogice din parcul de distracții „Wurstelprater” din Viena cu muzica melancolică pentru care sunt cunoscuți, le_mol încearcă să-și exprime percepția asupra zeitgeist-ului.

Evenimentul va avea loc joi, 26 octombrie, de la ora 20, la Biserica Sf. Gerard din Cenad, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.