SCM Politehnica a pierdut şi la Turda. Alb-violeţii suferă, dar au un...

SCM Politehnica a pierdut şi la Turda. Alb-violeţii suferă, dar au un convocat la lotul naţional

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a pierdut, conform calculelor hârtiei, pe parchetul puternicei Potaissa Turda. A fost 29-42 în deplasarea din runda a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Timişorenii au fost lipsiţi în continuare de Cristian Fenici și Bogdan Baican, accidentați.


Portarul Tomislav Stojkovic a ţinut-o în joc pe Poli în primele minute. Dar gazdele nu au putut fi oprite şi au preluat uşor frâiele întâlnirii.

20-14 a fost scorul pauzei după o serie de cinci goluri la rând pentru ardeleni. Mihai Popescu, cu 17 parade, a ţinut clujenii la distanţă de oaspeţi, în ciuda unui nou start de repriză mai decent pentru alb-violeţi. Diferența a crescut și mai mult spre final în defavoarea bănăţenilor, învinşi şi pe teren propriu în etapa trecută, de Sighişoara.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 8 goluri (5 din aruncări de la 7 metri), Trif 7, Pribanic 4, Bordeanu 3, Enculescu, Marjanovic – câte două, Moldovan, Cîmpan, Chira – câte unul.

Hanțaru, cu 8 goluri, a fost principalul marcator al gazdelor. În ciuda situaţiei ingrate din clasament, veteranul Marius Sadoveac a fost chemat la lotul naţional. Interul revine la vârsta de 38 de ani în tricoul României. El a fost convocat pentru un stagiu de pregătire la București, în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie. România este calificată la turneul final Euro, competiție ce va avea loc în intervalul 10-28 ianuarie 2024, în Germania.

Liga Zimbrilor se întrerupe în perioada următoare pentru jocurile naţionalei. Următorul meci al lui SCM Poli va fi acasă, în jurul datei de 12 noiembrie, cu CSM Vaslui. Alb-violeţii au rămas deocamdată pe 12, antepenultima poziţie, cu 5 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.