Medicul timişorean Cătălin Simon, campion european la pangration athlima în Lituania

Medicul timişorean Cătălin Simon, campion european la pangration athlima în Lituania

0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Simon, doctorul stomatolog din Timişoara pasionat de sporturi de contact, s-a întors cu multe medalii din Lituania, de la a 8-a ediţia a Europenelor de Pangration Athlima. Trei titluri continentale şi un loc 2 a cucerit cel care e legitimat la clubul familiei – ACS Rinocerul Negru.

Competiţia de lupte cu origini în Grecia se desfăşoară la Vilnius şi se încheie mâine. Participarea lui Simon a fost de succes. După ce s-a confruntat cu adversari din Grecia, Germania, Lituania, Cipru şi Estonia el s-a impus la categoria Imiepafis Pangration (semicontact) +35 ani +105 kg, categoria Kato Pangration (lupte/judo/bjj) +21 ani +105 kg, respectiv la categoria Agon Pangration +21 ani + 105kg (full contact). Argintul a fost cucerit la categoria Imiepafis Pangration (semicontact) +21 ani +105 kg, una venită după o decizie de arbitru, scorul finalei fiind 4-4, Cătălin practic nepierzând niciun duel.

„A fost un campionat european desfăşurat conform aşteptărilor, chiar peste aşteptări, unde au participat sute de sportivi, reprezentând diversele naţiuni europene. Arbitrii au fost printre cei mai titraţi foşti campioni din SUA, în UFC, box, lupte libere.


Am plecat de acasă cu gândul şi speranţa să mă întorc cu o medalie măcar de la acest turneu! Am fost concentrat, am depus mult efort şi mult suflet iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Au fost patru probe grele de luptă, cu multe meciuri iar de obicei în finală câştigă cel care a rămas mai bine conectat la competiţie, deoarece oboseala şi epuizarea şi-au pus amprenta… Am reuşit să ducem România pe podium, locul 3 pe echipe şi am fost desemnat să ridic trofeul şi a fost o onoare”, a concluzionat la final Cătălin Simon, practicant şi de jiu jitsu brazilian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.