RPC VILLAGE avansează și e gata de locuire

RPC VILLAGE avansează și e gata de locuire

0
DISTRIBUIȚI

În cartierul RPC VILLAGE, peste 30 de case si 50 de apartamente  își așteaptă locuitorii. Imobilele sunt finalizate integral.


Utilitățile sunt aproape gata, iar asfaltul este gata să fie turnat.

Casele se bucură de sistemul inovativ si prieten cu mediu, respectiv panouri foto-voltaice, izolație de 15 cm, ferestre cu 3 foi de sticlă și multe alte dotări care vor face viața mai confortabilă și lipsită de griji.

Marele avantaj pentru cei care se vor decide să achiziționeze până la finalul anului este cota de TVA de doar 5%, lucru care din Ianuarie va fi imposibil, acesta crescând la 9%.

Dacă vrei sa beneficiezi de acest pret si de toate beneficiile acestui final de an, nu ezita sa ne contactezi prin email sau telefon.

Ne găsești zilnic la 00 40 (722) 380 267 sau office@rpcgroup.ro. Vino sa ne cunoaștem și să îți arătam cel mai frumos cartier de case construit la cea mai mică distanță de centrul Timișoarei.

Autobuz, piață agro-alimentară, hipermarket,  școli, Grădinițe și toate facilitățile la doar câteva minute de casa ta. De ce să stai in trafic, când poți să stai cu familia?