Două oferte depuse pentru terminarea șoselei de legătură între autostrada A1 și...

Două oferte depuse pentru terminarea șoselei de legătură între autostrada A1 și DN 69

0
DISTRIBUIȚI

Două asocieri de firme sunt interesate de contractul pentru finalizarea drumului de legătură între autostrada A1 și DN 69, de la Giarmata la Sânandrei, în județul Timiș.

Astfel, luni, 4 decembrie 2023, la DRDP Timișoara, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de Proiectare și Execuție a Lucrărilor din cadrul Obiectivului „Drum de legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69” – Rest de Executat.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

· Asocierea Drumuri și Poduri Banat SRL & Maxagro Center SRL & OPR Asfalt SRL & Obras Publicas y Regadios SA;

· Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA.

„Valoarea contractului este de 246.413.300 lei fără TVA.


Perioada proiectare și execuție va fi de 12 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de maximum 84 de luni. Noul antreprenor va face și expertizarea lucrărilor care au fost realizate de constructorul precedent. La data rezilierii contractului anterior, în septembrie 2023, progresul fizic al lucrărilor era de aproximativ 25%. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele depuse”, a transmis DRDP Timișoara.

Vă reamintim că, vara trecută, ministrul Transporturilor a decis rezilierea contractului cu Todini Costruzioni Generali S.p.A. pentru ritmul prea lent în care se desfășurau lucrările. Contractul atribuit la începutul anului 2021 ar fi trebuit să finalizat în 18 luni și avea o valoare mai mică decât cel oferit acum, de 189.571.920,62 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.