Kollektiv Turmstrasse lansează albumul „Unity Of Opposites” cu un eveniment special la...

Kollektiv Turmstrasse lansează albumul „Unity Of Opposites” cu un eveniment special la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Kollektiv Turmstrasse revine la Timișoara în data de 9 decembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la CRAFT Timișoara și care face parte din turneul de promovare a albumului „Unity of Opposites”.

Unul dintre cei mai de succes artiști live germani în muzica electronică, Kollektiv Turmstrasse, cunoscut și sub numele său real, Nico Plagemann, este o prezență influentă în sunetul global al techno-ului și house-ului. Cu schimbări regulate în direcția sa muzicală și dezvoltarea sa stilistică, el este dovada vie că schimbarea înseamnă progres. Un muzician focusat pe conectivitatea dintre breakbeat, piese house și imnuri pentru ringul de dans, este unul dintre artiștii acestei scene care au dovedit o perspectivă unică de-a lungul carierei și a construit o discografie captivantă.


„Unity of Opposites” marchează primul său album de la apreciatul „Rebellion Der Träumer”.

Albumul său, „Unity of Opposites”, înglobează sunetele și experiențele care au inspirat proiectul Kollektiv Turmstrasse de la începuturile sale. Îndreptându-se acum către o aventură solo, albumul este incredibil de personal și reflectă multe dintre influențele pe care cultura globală a cluburilor le-a avut asupra lui Nico Plagemann ca artist și este susținut de un turneu live extins în Europa în aceste luni, printre care Timișoara va fi unul dintre orașele care se pot bucura de această exprimare artistică.

Evenimentul este organizat de promotorul local UndertheIvy, în colaborare cu organizatorul de evenimente național, Cyclic. Biletele pre-sale se mai pot găsi în cantitate limitată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.