Incendiu uriaș la un depozit Fornetti din Timiș UPDATE 2 Sprijin din...

Incendiu uriaș la un depozit Fornetti din Timiș UPDATE 2 Sprijin din județul vecin pentru pompierii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii timișeni sunt în alertă după ce un incendiu de proporții a fost anunțat printr-un apel la 112. Flăcările au cuprins o hală a companiei Fornetti.

„Astăzi, 22 ianuarie 2024, la ora 16:04 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție si la fața locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. La fața locului au fost solicitate în sprijin patru Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență (comunele Periam, Variaș, Satchinez și Biled). Începând cu ora 16:20 a fost activată Grupa Operativă la nivelul inspectoratului.

Din primele informații, nu sunt victime, iar incendiul se manifestă la interiorul unei hale și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

UPDATE IGSU a anunțat că „pompierii au reușit să localizeze flăcările, astfel că pericolul extinderii incendiului la vecinătăți a fost eliminat”.


De asemenea, membrii Serviciilor voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea în siguranță a 148 de persoane.

UPDATE 2 78 pompieri militari timișeni intervin la fața locului, în sprijinul acestora fiind trimise și două autospeciale din județul vecin. „Pompierii militari ai Detașamentului Arad intervin cu două autospeciale de stingere, în sprijinul pompierilor militari timișeni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de depozitare din județul Timiș, sat Hodoni”, a transmis ISU Arad.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.