Pompierii au luptat aproape două zile pentru a stinge incendiul izbucnit la...

Pompierii au luptat aproape două zile pentru a stinge incendiul izbucnit la un depozit de paie. Focul a fost pus intenționat

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un incendiu izbucnit miercuri seara la un șopron în care sunt depozitați baloți de paie, între localitățile arădene Șofronea și Zimandcuz, a fost stins vineri după-amiaza.

După apelul la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Șofronea și Zimandu Nou.

„Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul întregului șopron. Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. La locul evenimentului au fost alocate de către proprietarul șopronului două cisterne cu capacitate de 10.000 respectiv 30.000 de litri”, a transmis miercuri ISU Arad.

A doua zi, pompierii au comunicat că „se acționează în continuare pentru stingere și identificarea focarelor ascunse. Au ars aproximativ 600 de baloți, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Pompierii militari arădeni au acționat și pentru îndepărtarea baloților aflați în proximitatea șopronului”.

Pompierii au anunțat vineri, la ora 16:50, că incendiul a fost lichidat.

Sâmbătă, IPJ Arad a anunțat că focul a fost pus intenționat: „cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacăra, prin folosirea cu intenție a sursei de aprindere în vederea generării incendiului”.

Sursa imagini: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.