Blazzaj lansează varianta digitală a albumului „Întoarcerea omului furnicar”, cu un concert...

Blazzaj lansează varianta digitală a albumului „Întoarcerea omului furnicar”, cu un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Blazzaj va susține un concert de lansare a variantei digitale a albumului „Întoarcerea omului furnicar“, la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara.

„După încercarea nereușită de a prelua conducerea asociației de locatari, omul furnicar s-a rătăcit 28 de zile în supermarketuri în căutarea echilibrului de sine. El s-a întors în bloc cu 14 povestiri demne de orice povestitor. La 20 de ani de la ultimul album, Blazzaj desenează pe portativ un alt piesaj. Despre un vis ce nu te-aruncă în abis, despre orașul ce curge prin tine, despre o lume în care totul înjur merge mai bine, chiar mult prea bine.


Soldații de Funk cântă un album nou, despre o lume nouă: Ecusonul, Ograda, Spirala, Spre stele, Plusunu, Pierderi de frecvență, Zid, Vis, Ghetoul de aur, Orașul, Soldații de funk, Rindeaua, Funkside“, spun membrii formației.

Blazzaj a luat naștere în 1998, iar numele trupei provine din combinația cuvintelor „blazare“ și „jazz“, iar citit de la coadă la cap, nu e altceva decât „jazzalb“. Clădiri și mașini care dansează, ghetouri pline de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj. De-a lungul anilor Blazzaj au urcat pe scenă alături de: Al Jarreau, Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar și mulți alții.

Concertul va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 20, la M2 Event Venue din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.