Peste 70 de câini, ţinuţi în condiţii mizere într-un adăpost improvizat UPDATE...

Peste 70 de câini, ţinuţi în condiţii mizere într-un adăpost improvizat UPDATE Bărbatul a mai fost avertizat în trecut

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Hunedoara au emis un ordin de plasare într-un adăpost a peste 70 de câini, care erau ținuți în condiții necorespunzătoare de un bărbat într-un adăpost improvizat poziționat pe raza Ocolului Silvic Lupeni.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au făcut, miercuri, o acțiune în zona Câmpu lui Neag, din orașul Uricani, în cadrul căreia a fost depistat un bărbat în vârstă 53 de ani, care deținea un adăpost improvizat poziționat pe raza Ocolului Silvic Lupeni, unde se aflau peste 90 de câini de rasă comună.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu asigura animalelor un adăpost corespunzător, hrană suficientă și asistență medicală veterinară.

Astfel. bărbatul a fost sancționat contravențional, iar polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost a animalelor aflate în pericol. 72 de câîini au fost duși într-un adăpost autorizat.

UPDATE Polițiștii au transmis că bărbatul a fost sancționat cu 12.000 lei, dar poate plăti jumătate din minimul prevăzut de lege, adică 1.500 lei, dacă achită amenda în termen de 15 zile (amenda poate fi între 3.000 și 12.000 lei).


Oamenii legii precizează că bărbatul a mai primit avertismente în trecut, din motive similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.