Înfrângere urâtă suferită de SCM Timişoara la Vâlcea

Înfrângere urâtă suferită de SCM Timişoara la Vâlcea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

Cam fără scop în campionat, unde evoluează în grupa locurilor 11-18, SCM Timişoara a bifat aseară un eşec ruşinos în Oltenia. A fost 76-101 cu CS Vâlcea 1924, o grupare apărută recent pe radarul baschetului.

Poate elevii lui Dragan Petricevic se concentrează pe Fina Four-ul Alpe Adria Cup, unde pe 12 martie vor începe cu semifinala contra gazdei austriece OCS Capital Bulls, căci în Liga Naţională „leii” sunt o deziluzie.


Pentru conformitate a fost 26-16, 31-20, 18-18, respectiv 26-22 pentru amfitrionii din sala „Traian”. Practic, alb-violeţii nu au câştigat niciun sfert, deşi nu au fost tocmai juniori cei de pe parchet. Un tânăr totuşi, Robert Schipor, a marcat cele mai multe puncte ale „leilor” – 14, în timp ce vâlcenii l-au avut coşgheter pe italianul Peter Olisemeka, cu 26 de puncte.

Înainte de deplasarea europeană SCM-ul mai are o deplasare în campionat, pe 8 martie, la CSM Focşani. Timişorenii rămân, palidă consolare, pe 1 în grupa 11-18, cu 18 puncte, acelaşi număr ca al ocupantelor locurilor 2-3 – Tg. Jiu şi Craiova. În timp ce ceilalţi olteni, învingători sâmbătă, CS Vâlcea, sunt pe 4, cu 16 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.