Pompierii din vestul ţării, în alertă maximă. Incendii de vegetaţie inclusiv într-un...

Pompierii din vestul ţării, în alertă maximă. Incendii de vegetaţie inclusiv într-un municipiu (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-610035854">

Pompierii militari de la ISU Hunedoara au intervenit în ultimele 24 de ore pentru stingerea a nu mai puţin de zece incendii de vegetație uscată. Cea mai dificilă intervenție a avut loc în zona Cozia, chiar în apropierea municipiului Deva, unde, pomperii au stins incendiul pe durata a trei ore după ce a ars vegetația de pe 15 hectare de teren.

Municipiul Deva, Bretea Română, Baru, Bretea Mureșană, Petrila, Tomești, Pui, Sălașu de Sus, Călan și Luncoiu de Sus au fost zonele în care s-au înregistrat cele zece incendii.

„Suprafața totală afectată în urma celor 10 incendii, care s-au produs din cauza folosirii focului deschis în spații deschise, a fost de aproximativ 24 de ha. Misiunile de stingere a incendiilor la vegetație uscată solicită la maxim capacitatea de intervenție și de coordonare, astfel încât fenomenul să nu fie scăpat de sub control. În acest sens, facem un nou apel către populație, să nu recurgă la incendiere, pentru curățenia de primăvară, și să respecte legislația în vigoare și recomandările autorităților”, a transmis ISU Hunedoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.