Accident pe o șosea din Banat. Șapte persoane, între care trei copii,...

Accident pe o șosea din Banat. Șapte persoane, între care trei copii, au ajuns la spital UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație cu trei mașini implicate, în această după-amiază, pe DN 58B, la ieșirea din Reșița spre Bocșa, în zona Colțan.

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. În evenimentul rutier au fost implicate în total opt persoane, dintre care trei minori. După evaluarea medicală șapte persoane, patru adulți și trei minori, vor fi transportate la spital, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, dintre care doi minori doar cu atac de panică”, a transmis ISU Caraș-Severin.

„În urmă cu puțin timp, pe DN 58 B, la intrare în Bocșa dinspre Reșița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.


În urma accidentului mai multe persoane, conducătorii auto și pasageri, au fost transportate la spital. Traficul rutier este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului”, a comunicat IPJ Caraș-Severin.

UPDATE „Din primele cercetări s-a produs că în timp ce o femeie de 23 de ani conducea un autoturism din direcția Reșița către Bocșa, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus, conduse de doi bărbați de 36 și 37 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea a opt persoane din cele trei autovehicule, dintre care trei minori, de 4, 6 și 10 ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.