Atmosfera Banatului de altădată, la o nouă ediție a Festivalului Fanfarelor, la...

Atmosfera Banatului de altădată, la o nouă ediție a Festivalului Fanfarelor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-877204171">

Atmosfera Banatului de altădată va fi reînviată cu prilejul celei de-a XXXVI-a ediții a Festivalului Fanfarelor, care va avea loc în 28 aprilie, în duminica Floriilor, de la ora 16:00.

Zece formații muzicale, cu sute de alămuri, vor fi prezente în cinci locuri din Timișoara, pentru toți cei care doresc să asculte muzică de fanfară. La Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș de pe strada E. Ungureanu vor fi prezente fanfara „Nadlačanka” din Nădlac și fanfara „Promenada” a Centrului Cultural Câmpia Turzii, iar în Piața Unirii va putea fi ascultată muzica fanfarelor „Maranata” din Ghiroda și a societății culturale „Doinitorii Banatului” din Mercina.

Parcul Central va deveni scenă pentru fanfarele Blue Brass și Tim Trombones Quartet, în Piața Victoriei vor putea fi ascultate fanfara Banat Adventist Brass Band și cea din Petrești, județul Alba, iar pe malul râului Bega, lângă stația Catedrala Mitropolitană, fanfara „Cununa Amlașului” a Bisericii Ortodoxe din localitatea arădeană Almaș și fanfara TM Harmony.

La toate spectacolele, accesul publicului este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.