Cinci persoane reţinute pentru furt. Metoda prin care au cauzat un prejudiciu...

Cinci persoane reţinute pentru furt. Metoda prin care au cauzat un prejudiciu de zeci de mii de lei

0
DISTRIBUIȚI

Două femei şi trei bărbaţi, suspecţi de furt şi complicitate la furt, au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi scanat în mod fictiv, cu o valoare nereală, produse la casele de marcat ale unui magazin din Giroc.

„În fapt, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din Giroc, cu privire la faptul că, în urma inventarului efectuat în luna martie 2024, ar fi sesizat o diferență de aproximativ 30.000 de lei în gestiune, între produsele vândute și sumele încasate.


În urma activităților desfășurate de către polițiști, s-a constatat faptul că 2 femei, de 55 și 20 de ani și 2 bărbați, de 67 și 17 ani, angajați ai societății comerciale, precum și un bărbat de 19 ani (fără calitate în cadrul societății) ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăților, nereală cu valoarea produselor.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, cele 2 femei și cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Cercetările în dosar s-au efectuat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara”, a transmis IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.