Alin Nica, susținere totală pentru candidul șpăgar condamnat. Ludovic Orban: ”Câți dintre...

Alin Nica, susținere totală pentru candidul șpăgar condamnat. Ludovic Orban: ”Câți dintre noi avem tăria, prima dată, de a rezista ispitei? Va fi cu adevărat un sfânt”

0
DISTRIBUIȚI

Condamnatul șpăgar care acum vrea să fie primar, din nou, beneficiază de susținere la cel mai înalt nivel. Vă reamintim că săptămâna trecută am prezentat cazul lui Ion Dan Florin, fostul primar din comuna timișeană Satchinez, condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a luat șpagă. Acesta vrea acum să se întoarcă la primărie ca și candidat al Alianței Dreapta Unită, având inclusiv susținerea liderului USR Timiș, Dominic Fritz.

Săptămâna trecută, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, ne trimitea să-i cerem explicații liderului filialei județene a Forței Drepte, Claudiu Chira, și afirma categoric atunci ”nu susțin oameni care sunt cu probleme penale” Cinci zile mai târziu, la Satchinez, același Alin Nica a venit să îl promoveze pe cel care a luat șpagă bani și whisky, îmbrățișându-se călduros cu Ion Dan Florin.


”Dan este un om cu experiență, un om care știți că a condus comuna Satchinez cu succes, timp de două mandate”, le-a spus președintele CJ Timiș celor prezenți la întâlnirea electorală.

 

Lui Nica i s-a alăturat chiar fostul premier Ludovic Orban, care l-a ”spălat” pe șpăgar, făcând niște explicații halucinante.”Unul dintre motivele pentru care am venit e că m-am uitat la Ion Dan și am văzut un om care sunt convins, știți vorba aia cine se se arde cu ciorbă sufă și în iaurt, care cred că niciodată, dar niciodată nu va mai accepta să poarte bine o discuție cu cineva, care dacă știm bine ce s-a întâmplat, practic l-a vânat și l-a provocat permanent pentru a ceda ispitei. Și acuma, între noi fie vorba, câți dintre noi avem tăria, prima dată, de a rezista ispitei? Nu sunt prea mulți, credeți-mă ce vă spun. Problema e că după ce ai căzut în ispită trebuie să recunoști că ai păcătuit, că ai greșit și să te îndrepți. Eu am convingerea că Ion Dan nu încearcă să se îndrepte, este drept deja. Și sunt convins că Ion Dan va fi un sfânt. Puțini oameni au ajuns la situația în care se găsește el. Va fi cu adevărat un sfânt”, a afirmatLudovic Orban, președintele Forța Dreptei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.