Un polițist care își ducea copilul la școală a salvat viața unui...

Un polițist care își ducea copilul la școală a salvat viața unui om căzut pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

Un polițist aflat în timpul liber a devenit erou pentru un bărbat care s-a prăbușit pe o stradă din Timișoara. Reacția rapidă a polițistului angajat în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care a aplicat manevre de resuscitare, l-a ținut pe bărbat în viață până la sosirea echipajelor medicale.

„În timp ce își ducea copilul la școală, colegul nostru, Daniel, a văzut un bărbat care a căzut la pământ. Dani i-a acordat primul ajutor persoanei, întrucât la puțin timp după ce a căzut, a observat că nu mai respira.


Concomitent, a solicitat sprijinul altor persoane pentru a apela serviciul de urgență 112. Manevrele de resuscitare efectuate de colegul nostru l-au readus la viață. Înainte să sosească echipajul medical de specialitate, persoana în cauză a avut din nou un episod similar, pierzându-și cunoștința. Noile manevre de resuscitare efectuate de Daniel care păreau a fi contratimp, au făcut ca bărbatul să își revină și să fie preluat de echipajul medical de specialitate. Suntem mândri de tine, Dani! Ce cadou mai frumos să oferi fiului tău, decât să fii erou de ziua lui”, a transmis IPJ Timiș.

„După toată această situație, mi-am dat seama cu adevărat ce s-a întâmplat și dacă nu aș fi urmat cursurile de prim-ajutor nu aș fi știut ce să fac într-o astfel de situație. De la persoanele care s-au strâns în jurul nostru am aflat că bărbatul tocmai și-a dus copilul la școală. Sunt împăcat sufletește să știu că am ajutat un tată care va fi bucuros să-și revadă copilul”, le-a spus Daniel colegilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.