Învingătorii Fritz și Simonis își trimit bezele în numele interesului local

Învingătorii Fritz și Simonis își trimit bezele în numele interesului local

0
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă au făcut parte din tabere diferite în campania electorală și pe buletinele de vot de la alegerile locale, atât Alfred Simonis, noul președinte al CJ Timiș, cât și Dominic Fritz, în continuare primarul Timișoarei, au lăsat de înțeles că sunt deschiși la colaborare.

„Îl felicit pe Alfred Simonis, președintele ales al CJ Timiș pentru succesul său, și îl asigur că primarul Timișoarei întinde o mână către noul președinte al CJT, și am tot intersul să continuăm proiectele și colaborarea între primărie și consiliu și să dezvoltăm împreună o mai mare amprentă a Timișoarei și Timișului în politica națională”, a spus astăzi Dominic Fritz, care a câștigat al doilea mandat la conducerea Primăriei Timișoara.

Și Simonis l-a felicitat pe Fritz, iar declarațiile sale au mers în aceeași direcție.

„Nu e un secret faptul că în ultimii ani am asigurat majoritatea USR în CLT pentru a trece proiectele benefice Timișoarei.


Nu veți găsi în mine, indiferent de contextul politic, de eventuale dispute doctrinare, sau dispute ale liderilor partidelor noastre, un om care să încerce să blocheze vreun proiect al Timișoarei sau al altei localități pe motiv că nu ne înțelegem politic. Atunci când va fi vorba de proiecte în folosul comunităților, vom vota și vom colabora foarte bine. Deci ca să răspund mâinii întinse de Dominic Fritz în conferința de presă, întind și eu mâna pentru folosul județului Timiș și pentru folosul municipiului Timișoara, pentru orice proiect al Timișului sau Timișoarei, voi colabora și cu domnia sa și cu ceilalți competitori”, a spus Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.