„Protecția consumatorului – schimbări legislative, ordine, măsuri și regulamente”, seminar de instruire...

„Protecția consumatorului – schimbări legislative, ordine, măsuri și regulamente”, seminar de instruire la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș, organizează în data de 13 iunie 2024,la  ora 10:00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului, sub genericul „Protecția consumatorului – schimbări legislative, ordine, măsuri și regulamente”, protecția consumatorului fiind considerată esențială pentru asigurarea unei relații corecte între consumatori și operatorii economici, pentru evitarea încălcărilor drepturilor consumatorilor.

Vor fi prezentate cele mai recente schimbări în legislația din domeniul protecției consumatorului și se va discuta despre modul în care mediul de afaceri a asimilat aceste schimbări, despre ce trebuie să știe agenții economici pentru a respecta reglementările în vigoare, respectiv O.G.


21/92 privind protecția consumatorului, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii, armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor, precum și alte ordine specifice.

CRPC Regiunea Vest Timis și CJPC Timiș dau asigurări că în urma controalelor efectuate, produsele și serviciile puse pe piață sunt conforme cu standardele de calitate și siguranță și vor prezenta date cu privire la numărul controalelor, în ce domenii au fost efectuate, de unde s-au primit cele mai multe sesizări, când se aplică amenzile și care este cuantumul acestora.

Seminarul va fi susținut de comisarul șef Mihai Alin Gubandru, comisarul Raluca Loredana Codreanu și comisarul Daiana Sivola Mărgărit, din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Înscrierea se face online, pe https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=56h, iar participarea este gratuită, pe bază de confirmare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.