Primarul Robu, încântat că o timișoreancă i-a cerut să pună semafoare și...

Primarul Robu, încântat că o timișoreancă i-a cerut să pună semafoare și în sudul orașului. Cum a fost așteptat la Școala 30 din Timișoara, unde a inaugurat bazinul de înot FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Nicolae Robu a tăiat panglica bazinului de înot de la Școala Nr. 30.
Nicolae Robu a tăiat panglica bazinului de înot de la Școala Nr. 30.

“Ăsta-i primarul?”, “Da, e Robu”, s-au auzit doi elevi discutând când l-au văzut pe Nicolae Robu în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 30 din zona Soarelui, unde și locuiește. Unii au fost mai îndrăzneți și au mers să-l salute pe edilul șef. Între timp, primarul Robu a aflat că se poate intra în școală pe ușa principală, în fața căreia se află și fântâna arteziană în formă de soare, astfel că a făcut un ocol clădirii.

“Să puneți semafoare și în sudul orașului”, l-a atenționat o timișoreancă pe drum, spre încântarea lui Nicolae Robu. Primarul a mai făcut câțiva pași, iar o altă timișoreancă ce-și plimba cățelul l-a certat de data aceasta pentru faptul că “e dezastru pe str. Sirius”. “I se pare că e dezastru pentru că celelalte străzi pe care le-am modernizat arată foarte bine”, a spus presei Nicolae Robu, după ce a asigurat-o pe femeie că strada va fi reabilitată.

Ajuns în interiorul școlii, primarul Robu și-a făcut un selfie cu o profesoară. După ce a asistat împreună cu viceprimarul Dan Diaconu la o prezentare despre modul în care arăta bazinul de înot al școlii, care a fost reabilitat, edilul șef a mers să-l și viziteze. Aici, primarul a avut parte de o surpriză, pentru că a fost așteptat de sute de elevi, îmbrăcați cu veste școlare, care s-au așezat în jurul bazinului de înot care a fost inaugurat astăzi. Micuții l-au aplaudat înainte și după ce a tăiat panglica noii investiții a primăriei, lucru care l-a făcut pe Nicolae Robu să le spună în gura mare “sunteți grozavi”.

bazin-generala-30-005

Imediat, emoționat, primarul Robu a făcut un tur la bazinului pentru a-i saluta pe toți elevii prezenți, iar înainte de a pleca le-a transmis și un mesaj.


“Să fiți bine crescuți, educați, să ajungeți buni cetățeni. Bucurați-vă din plin de acest bazin. Și dacă nu știți să înoți, aveți încredere că veți învăța ușor, înotul nu este complicat, aveți încredere în voi, aveți încredere că orice puteți să învățați. Vă îmbrățișez. Să fiți mândri că sunteți elevi ai acestei școli și că sunteți timișoreni, sunteți cei mai tari”, le-a spus primarul elevilor de clasele 0 – VIII.

Potrivir edilului șef, lucrările de modernizare a bazinului de înot al Școlii Gimnaziale Nr. 30 din zona Soarelui au durat aproximativ un an, iar valoarea lucrărilor se ridică la suma de 500.000 lei, bani de la bugetul local. Bazinul va putea fi folosit de peste o mie de elevi ai școlii, începând cu clasa a II-a, pentru desfășurarea opționalului de înot, iar după ora 16.00, va fi închiriat. Tarifele de închiriere sunt de 65 lei/culoar/oră + 15 lei/culoar/oră utilităţile.

1 COMENTARIU

  1. Iar pentru angajatii primariei care este tariful, pana sa fie inchis wekendurile la bazin erau rezervate angajatilor primariei, sinu este singurul obiect sportiv ce este utilizat siadministrat de alte persoane ce nu au nici o tangenta cu invatamantul iar banii sunt impartiti intre directori si persoanele ce incaseaza taxa de utilizare a obiectivelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.