Remiză cu patru goluri pentru Ripensia Timișoara la Brăila. Roș-galbenii rămân LIDERI...

Remiză cu patru goluri pentru Ripensia Timișoara la Brăila. Roș-galbenii rămân LIDERI solitari în Liga a II-a

1
DISTRIBUIȚI
Ripensia a obținut un punct la Dunăre

FC Ripensia a pierdut primele puncte în B. Elevii lui Remus Steop au condus și au fost conduși pe tabela în deplasarea de la Brăila, dar până la urmă a remizat, scor 2-2, cu Dacia Unirea Brăila. Adrian Ungureanu a marcat ambele goluri ale oaspeților, reușite care îi păstrează pe timișorenii din Ciarda Roșie în fruntea Ligii a II-a.

”Ripi” s-a prezentat la Brăila cu o echipă schimbată după succesul cu ASA. Plecarea lui Georgios Gakos l-a determinat pe Steop să-l titularizeze pe Horcea în apărare pentru a acoperi posturile U21 obligatorii. În mod surprinzător roș-galbenii nu au avut portar de meserie pe bancă la acest joc, deși se anunțau câțiva juniori ca soluții. Între buturi a luat loc Rădulescu, anunțat din timp în primul 11.

Meciul de la Dunăre a început abrupt, cu două goluri.


Timișorenii au deschis scorul în minutul 4 prin Ungureanu, care a profitat de degajarea greșită a lui Lazăr și a marcat cu un șut plasat. La reluare însă brăilenii reușesc egalarea chiar la următoarea acțiune. Niță l-a servit pe Costel Roșu și atacantul gazdelor l-a învins pe Rădulescu din fața porții. Dacia Unirea a trecut apoi în avantaj în minutul 35. Intrat de un minut pe teren, în locul lui Paul Ioan, George Puia a egalat la prima atingere a balonului, în urma unui ”assist” oferit de Roșu.

Elevii lui Remus Steop au revenit în partea secundă. După două acțiuni bune ale gazdelor Matiș e faultat în careu în minutul 57 de către același G. Lazăr. Egalarea, la 2-2, e adusă de Adrian Ungureanu, care realizează dubla cu un șut în vinclu de la punctul cu var. În continuare meciul a rămas alert, dar tabela nu s-a mai modificat. În penultimul minut o execuție a lui Adi Popa din lovitură liberă putea aduce victoria vizitatorilor, dar mingea a căzut pe transversala porții apărate de Olaru.

Ripensia rămâne neînvinsă în B după cinci runde și totodată păstrează postura de lider, cu 13 puncte obținute în cinci etape. Bănățenii vor pierde trei puncte după runda următoare prin retragerea Luceafărului.

Dacia Unirea Brăila: Bg. Olaru – G. Niţă, G. Lazăr, Ghiocel, Stănciulescu – L. Ivan (79 Ciucureanu), P. Ioan (34 Puia) – Roşoagă, Frunză (cpt.), M. Dima (59 Iosofache) – C. Roşu. Antrenor: Alin Pânzaru.

FC Ripensia Timișoara: Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Hecsko, Horcea, C. Toma – Dumiter (54 Apro), Bobină (80 L. Tudor), Stoi, Ad. Ungureanu (78 Vlădia) – Matiş, Mediop. Antrenor: Remus Steop.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.