”Urșii”, încă fără victorie în noul sezon. BC Timba Timișoara a pierdut...

”Urșii”, încă fără victorie în noul sezon. BC Timba Timișoara a pierdut în deplasarea de la Craiova după un meci cu aproape două sute de puncte

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba / Facebook

BC Timba Timișoara a înregistrat în această seară al doilea eșec în Liga Națională și al treilea rezultat negativ în jocurile oficiale ale sezonului 2017-18. ”Urșii” au avut un început slab pe terenul mai experimentatei SCM U Craiova și nu au reușit să recupereze ecartul conturat încă din primul sfert. În ciuda unei tresăriri de orgoliu în ultima pătrime scorul cu care s-au impus oltenii a fost ”mare”: 103-90.

După eșecul din Cupă, de la Iași, meci la care antrenorul Bogdan Murărescu a acuzat faptul că suprafața de joc era una de bitum, Timba a avut în această seară o nouă deplasare.


De această dată ”urșii” au evoluat la Craiova în campionat, acolo unde au început în formula: Medgyesi, Florveus, Naylor, Bamba, Pavlovic.

Gazdele au pornit ”ca din pușcă” și și-au consolidat un avantaj încă din primul sfert, încheiat cu un neverosimil 35-17. Începutul slab a fost atenunat de galben-negrii în cea de-a doua pătrime, una câștigată cu 29-20. Oltenii aveau astfel un +9 la pauză, încă recuperabil. Al treilea sfert nu a decurs însă cum trebuie pentru ca Timba să aibă șanse reale la revenire. La scorul de 64-51 Jereminov dă de pământ cu un adversar și e eliminat din meci. SCM U Craiova ajunge și la +17 pe tabelă în continuare.

Cu toate că au început sfertul 4 de la 66-79, oaspeții au mai avut puterea să le dea măcar ceva emoții ”leilor” din Bănie. Naylor reușește astfel o triță care-i apropia pe ”urși” la doar cinci puncte distanță când mai erau aproape șapte minute din meci. Apoi Bamba reduce distanța la 82-86. Totuși, după aceste momente Siriscevic și compania au pus punctele necesare pentru a evita o răsturnare spectaculoasă.

Cel mai bun marcator ai lui Timba la Craiova a fost Tiegbe Bamba, cu 15 puncte și 11 recuperări. El a fost urmat de Naylor și Florveus (ambii cu câte 14 puncte), respectiv Pavlovic (12), B. Popescu (11), Jereminov, DeThaey (10) și Balmuș (4). Coșgheterul partidei și al gazdelor a fost Goran Martinic, cu nu mai puțin de 30 de puncte realizate și totodată 11 assist-uri înregistrate.

Pentru BC Timba urmează miercuri returul cu Poli Iași pentru intrarea în F8-ul Cupei României. Moldovenii s-au impus în prima manșă cu 72-68.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.